informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 27.03.2005 21:17

souvislosti

Pozdrav z Trutnova -

Cupík: pohled na výstavu v Boleslavi - Cupíkův pohled na národní výstavu v Mladé...

Cupík: můj prodloužený víkend - Cupík se zas po delší době dostal k...

Cupík: mé 1. narozeniny - Cupík se nám pochlubil jak vypadala oslava...

Cybele: můj první hon - Cybele se s námi podělila o své zážitky ze...

Cupík: novinky z Mostu - Ahoj všichni! Tak vám zase po delší době...

Cupík: můj milý deníčku - Ahoj, tak jsem se po dlouhé době zas dostal k...

Cupík: s Kotíkem III. na výletě v Jičíněvsi - V sobotu 25. června se do Jičíněvse...

Důležitý víkend v Jičíněvsi - O víkendu 14. a 15. května jsme měli v...

Smutné oznámení - S velikým smutkem oznamujeme, že 31. března...

Narodila se mi štěňátka!

Musím se Vám s něčím pochlubit. Včera se mi narodilo sedm miminek. Pět kluků a dvě holčičky. Vše to začalo v 18:04, kdy přišla na svět první děvčátko a musím Vám říci, že jsem byla dost překvapená, protože je úplně stejná jako moje holčička z prvního vrhu, která se jmenuje Anynka (Antiopé of Volcano Cotopaxi). Prostě princezna s hvězdou na čele, porodní váhou 230 g, obrovské chuti k papání, prostě správný bíglík.

V 19:30 hodin přišel na svět chlapeček a představte si, zase s hvězdou na čele. Panička tedy říká, že jim ty hvězdičky nezůstanou, ale to nevadí, jsou to pro mě stejně hvězdičky. Narodil se s porodní váhou 250 g a nemá žádné flíčky na zádech – stejně jako prvorozená holčička. Na rozdíl od ní má výraznou černou barvu, což prý znamená, že bude černoušek, zatímco první princezna bude hnědoušek.

V 19:45 přišel na svět další pejsek s výraznou souměrnou lysinkou a bílou barvou rozlitou na levé straně krku. Ocásek má běloučký téměř ze třetiny. Vypadá jako namalovaný a je stejně težký jako dříve narozený brácha.

Ve 20:30 jsem přivítala dalšího kluka, má tenoučkou lysinku a ocásek má celý zespodu bílý : o )). Zádíčka má celá černá. Porodní váhu měl 250 g a nyní ve věnuje pouze spánku a papání.

Ve 20:45 se narodilo velké překvapení, další holčička, zbarvená jako náš Bubina (Acherón of Volcano Cotopaxi) a představte si – s porodní váhou 100 g. Podívejte se na fotečky, je to opravdu malá – nebo ještě menší princezna. Má velkou lysinku a flekatá zádíčka. Paničkám připravuje docela perný program, moc se jí nechce papat, možná, že chce být modelkou, kdo ví. Musím si s ní promluvit…

Ve 21:10 se narodil další pejsek s menší lysinkou, límečkem a flíčkem na prdelce. Prostě s takovým znamením krásy. Trochu obříček – 300 g a odbýt se tedy nedá, papá a když nepapá, tak papání hledá. Určitě to bude první slovo, které se naučí : o )))

Ve 21:55 se narodil kluk bez lysinky, s tenkým bílým límcem na pravé straně krku. Jinak samá černá a černá. Porodní váha 200 g.

A je to, teď trávíme veškerý čas papáním, spaním, papáním, spaním, já k tomu musím ještě stíhat masírování bříšek, čištění pelíšků, hlídání malých výletníků a honění otravných much.

Posílám Vám první fotečky, a klidně mi napiště. Panička mi poštu bude předčítat a já si vyšetřím čas a budu Vás průběžně informovat co nového.

Vaše Lotka a C-team of Volcano Cotopaxi (zatím v zastoupení mamky)


 

Komentáře

  1. Bart a Darja · 29.03.2005 10:12

    Ahoj Lotynko!Moc, moc gratulujeme k narození tak krásných miminek.Přejeme jim hodně zdravíčka, ať hezky papají a rostou do krásy a té maličké, aby je brzy dohnala :o))Posíláme všem hodně pusinek na čumáček a těšíme se, až je přijedeme omrknout *o)).Baf,baf

  2. Crazy a spol. · 29.03.2005 03:11

    No těbůh ségra, to je nadělení! Samá černá bota... Už jsem na ně mooooc zvědavá. Ale než nám je ukážeš, tak už budou běhat a budou úplně jiní. Musím říct, že se ti ty děti povedly. Když tě tak s nimi vidím, tak se možná nechám přemluvit a za tím ženichem pojedu. Tak se o ně hezky starej a kdybys potřebovala, tak pískni a já ti přijedu pomoct.

  3. Alča · 28.03.2005 18:11

    Ahoj Lotynko! Moc Ti gratuluju k tak nádherným štěňátkům! Přeji jim i Tobě, ať hezky papaj a rostou jako z vody. Hlavně té nejmenší princezničce přeji hodně síly, ať to všechno zvládne a ostatní brášky a sestřičku rychle dožene!!! Musíš ji pořádně vykrmovat! :o))) Tak se mějte moc moc hezky a brzy se těším na viděnou, protože se na vás všechny přijedu podívat a za 8 týdnů Ti jednoho prcka odvezu!!! Už se moc těším! Tak ahoj!

  4. Kotík junior · 28.03.2005 00:09

    Čau mami! Byl jsem včera hrozně nervózní, když jsem se večer od paničky dozvěděl, že už se klubou bráškové a sestřičky na svět! Včera jsem taky dostal nový pelíšek, ale vůbec mě nezajímal, protože jsem myslel na tebe a na malá psí miminka:-))) Před chvílí jsem zkouknul fotky a byl jsem překvapený, jak jsme si s mrňousky podobní! Posílám každému jednu čumáčkovou pusinku (tobě obrovskou)a už se i s páníčky těšíme, až se uvidíme v Jičíněvsi:-)))

  5. Listicky a Baukis · 27.03.2005 22:13

    Ahoj Lotynko gratulujeme k narozeni tak krasnych a tolika mrnousku.Prejeme Ti at se maji vsichni k svetu i ta malicka princeznicka. Urcite z nich vyrostou takovy krasavci a krasavice jak z tvych prvnich mrnousku a kounkurence bude mit zase po ptakach :-))) nebo po biglicich ??:-))

  6. Ambrička a jej smečka · 27.03.2005 22:03

    Ahoj maminka. Gratulujeme Ti včetci od nás ku krásným bráškom a sestričkám. Sú nádherní. Najradšej yb som sa s nimi pomaznala a pomohla ti ich postrážiť. Držíme im palčeky, nech majú móóóc mliečka a sladké sníčky aby z nich vyrástli mádherní strakáči. :)

  7. Boreček · 27.03.2005 21:31

    Ahoj Lotynko, tak jsem se kouknul na ty tvoje štěňátka a moc se mi líbí - jsou to takoví černoušci, úplně jiní než já. Musíme se k vám přijet podívat, až povyrostou. Tak se měj hezky, pěkně se o mrňouse starej a ahoj!

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: