informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 28.06.2005 10:10

souvislosti

Pozdrav z Trutnova -

Cupík: pohled na výstavu v Boleslavi - Cupíkův pohled na národní výstavu v Mladé...

Cupík: můj prodloužený víkend - Cupík se zas po delší době dostal k...

Cupík: mé 1. narozeniny - Cupík se nám pochlubil jak vypadala oslava...

Cybele: můj první hon - Cybele se s námi podělila o své zážitky ze...

Cupík: novinky z Mostu - Ahoj všichni! Tak vám zase po delší době...

Cupík: můj milý deníčku - Ahoj, tak jsem se po dlouhé době zas dostal k...

Důležitý víkend v Jičíněvsi - O víkendu 14. a 15. května jsme měli v...

Smutné oznámení - S velikým smutkem oznamujeme, že 31. března...

Narodila se mi štěňátka! - Včera se mi narodilo sedm miminek. Pět kluků...

Cupík: s Kotíkem III. na výletě v Jičíněvsi

Tak Vám musím zase napsat, představte si, v sobotu ráno jsem se probudil, nasnídal a pak jsme s paničkou nasedli do auta a někam jeli. Byla to dlouhá cesta, nejdřív jsem spinkal, pak mě to už přestalo bavit, tak jsem začal plakat, panička tedy zastavila a já se vyčůral a jeli jsme dál. Trošku jsme bloudili a občas jsem zaslechl, jak panička nadává, ale pak jsme konečně dojeli a já se probudil v Jičíněvsi. Vystoupili a na mě se vrhlo tolik pejsků až jsem se bál. Všichni mě očmuchávali a koukali na mě, měl jsem nejdřív strach, ale potom jsem se už otrkal. Byl tam i můj bráška Kotík III., tak jsme se honili a prali po zahrádce. Móóóc mě to bavilo :-) Nejdřív na mě Kotík pořád útočil, já se bál, ale pak jsem mu to začal vracet. To byly ale souboje.

Maminka Lotynka měla taky moc velikou radost, že nás vidí, celé nás očistila a pak si s náma trošku pohrála na zahrádce. Odpoledne jsme šli všichni na procházku do lesa a k rybníčku. Všichni se koupali, já si máčel jen nožičky, ale potom mě Jana dala do hloubky, tak jsem rychle plaval ke břehu. :-)

A nejvíc jsem tam vyzrál na paničku, vyprávěla všem, jak ji koušu, ale já jsem tam byl jako andílek, tak jí to ani nechtěli věřit :-) Byl jsem tam moc hodný, kousal jsem jen Kotíka. Ale jakmile jsme vystoupili z auta zpátky na chatě, panička mě vzala na ruku ze schodů a já se jí hned zakousl do ruky a potom do nohy :-) To jsem je ale přelstil, co? :-)

Byl to moc náročný a dlouhý den, také jsem celou cestu domů prospal, vzbudil jsem se jen v Praze, když byla bouřka, někde blízko uhodilo a já jsem se moc lekl. Na chatě mě panička vykoupala a já si vlezl k ní do postýlky a spal jsem až do půl osmý do rána :-)

Tak to byl můj první velký výlet autem. Doufám, že se tam zase brzy pojedem podívat.

Tak pozdrav všem pejskům.

Cupík


 

Komentáře

  1. Cupík · 30.06.2005 10:55

    To si piš, že jo :o)

  2. KOtoIII · 28.06.2005 23:45

    nazdarek lidicky tady Kotik muze jen souhlasit s braskou, ze jsme si to paraaaadne uzili doufam, ze ho brzo uvidim a zase si zaradime :-)))

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: