informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 01.12.2005 19:49

souvislosti

Pozdrav z Trutnova -

Cupík: pohled na výstavu v Boleslavi - Cupíkův pohled na národní výstavu v Mladé...

Cupík: můj prodloužený víkend - Cupík se zas po delší době dostal k...

Cupík: mé 1. narozeniny - Cupík se nám pochlubil jak vypadala oslava...

Cybele: můj první hon - Cybele se s námi podělila o své zážitky ze...

Cupík: můj milý deníčku - Ahoj, tak jsem se po dlouhé době zas dostal k...

Cupík: s Kotíkem III. na výletě v Jičíněvsi - V sobotu 25. června se do Jičíněvse...

Důležitý víkend v Jičíněvsi - O víkendu 14. a 15. května jsme měli v...

Smutné oznámení - S velikým smutkem oznamujeme, že 31. března...

Narodila se mi štěňátka! - Včera se mi narodilo sedm miminek. Pět kluků...

Cupík: novinky z Mostu

Haf,

tak jsem se rozhodl, že vám zase naškrábu, co je u nás v Mostě nového. Padala nám z nebe taková bílá věc a teď to všude leží. Nevím co to teda je, panička tomu říká sníh, měla z toho velkou radost, ale mně byla spíš zima a zábly mě ťapky. Ale už jsem si zvykl a začíná se mi to líbít :)

Musím vám říct, že mám za sebou svou první chřipku. Nic moc to tedy nebylo, pořád jsem jen kýchal a kašlal a nebylo mi vůbec dobře. Panička se o mě hezky starala, to jo, dostával jsem samé ňamky, místo suchých granulek masíčko s rýží a vývarem, to bych si nechal líbit pořád :) A musel jsem pořád ležet a odpočívat, celý týden! Tak jsem toho ani moc nenaběhal.

A tenhle týden to taky nebylo nic moc, protože panička má spoustu práce a chodí domu až za tmy, takže odpadají naše procházky. Ale zase místo toho pro mě po obědě chodí můj děda a vezme mě k nim, tak tu aspoň nejsem sám a tam dostanu taky vždycky nějakou dobrůtku :) Dneska jsme tedy po 14 dnech byly na dlouhé procházce. Byl s námi ještě jeden můj obří kamarád Archie. Dal jsem mu tedy co proto. Pěkně jsem ho prohnal a nenechal jsem si nic líbit :) Posílám pár fotek z našeho výletu. Jsem se vylítal a teď teda sotva koukám a už se těším, až si s paničkou zalezeme do teplé postýlky.

Jo a musím se vám taky pochlubit, po večerech pomáhám paničce péct vánoční cukroví. To vám je tedy věc! Jmenovala mě vrchním kontrolorem a ochutnávačem a moc se mi ta práce tedy líbí. :)

Jooo, a taky jsem dostal takovou pěknou mikinu a bundičku, aby mi prý nebyla zima. Musím tedy říct, že i když bylo deset pod nulou, tak mi bylo krásně teploučko. Musím říct paničce, ať mě taky vyfotí, abyste viděli, jaký jsem frajer. :)

Jinak ráno paničce pěkně dávám najevo, že nechci, aby odešla do práce, se jí schovávám, ale stejně nakonec odejde. To se mi moc nelíbí. Je mi tu pak moc smutno. Kdybych už tak měl toho brášku... :)

Tak se mějte prímově, já se zase brzy ozvu! Mám vás pozdravovat od paničky!

Pac posílá už osmiměsíční Cupík!

PS: už vážím 13,8 kg :-)


 

Komentáře

  1. Cupík · 08.12.2005 13:56

    Jo, musím paničce připomenout, aby mě už konečně vyfotila :) Si představte, že mi tu bundu panička vyprala, protože jsem ji měl špinavou a strašně to voní, tak se teď všude možně otírám o zem a o koše, aby to tolik nevonělo :)

  2. Jana · 06.12.2005 11:15

    Ahojky Cupiku, dávej na sebe pozor aT zase neležíš s chřipkou :o)) a dávej pozor i na paničku. Těším se na Tvoje fotečky v bundičce, na oplátku přidám fotečky tvojí tety Niku - v jejím novém oblečku :o))

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: