informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 13.07.2006 09:27

souvislosti

Pozdrav z Trutnova -

Cupík: pohled na výstavu v Boleslavi - Cupíkův pohled na národní výstavu v Mladé...

Cupík: mé 1. narozeniny - Cupík se nám pochlubil jak vypadala oslava...

Cybele: můj první hon - Cybele se s námi podělila o své zážitky ze...

Cupík: novinky z Mostu - Ahoj všichni! Tak vám zase po delší době...

Cupík: můj milý deníčku - Ahoj, tak jsem se po dlouhé době zas dostal k...

Cupík: s Kotíkem III. na výletě v Jičíněvsi - V sobotu 25. června se do Jičíněvse...

Důležitý víkend v Jičíněvsi - O víkendu 14. a 15. května jsme měli v...

Smutné oznámení - S velikým smutkem oznamujeme, že 31. března...

Narodila se mi štěňátka! - Včera se mi narodilo sedm miminek. Pět kluků...

Cupík: můj prodloužený víkend

Haf,

tak jsem se zase po delší době dostal k počítači, abych vám něco málo napsal, musím rychle, než bude zase vedro, to jsem potom rád, že ležím a nemusím se hýbat :-)

Si představte, minulý týden byly nějaké svátky nebo co a panička nemusela do práce, tak jsme se všichni tři vydali na chatu ke Klášterci nad Ohří. Teda musím říct, že to bylo moooc fajn :-) Ta chata je hned u řeky, teda né, že bych se v ní koupal, to né, to já jen tak smočit nožičky a zase ven, ale mohl jsem tam pozorovat kačenky, štěkat na vodáky a běhat po veliké zahradě a hlídat. V sobotu jsme nasedli do auta, na střechu dali takovou velikou věc a někam jeli. Za chvilku jsme vystoupili a představte si, že dali tu velikou věc na vodu a všichni jsme do ní nasedli a ta věc se rozjela. Teda, to vám byla paráda. Byl jsem opřený o přední sedačku vedle paničky a koukal dopředu a kontroloval, jestli jedeme dobře jako správný pejsek. Jeli jsme asi 6 km a najednou jsme byli zase u naší chaty. Tam jsme vylezli a šli procházkou pro auto. Cestou jsem aspoň všechno očmuchal a prozkoumal. Moc fajn to bylo. No a další den zase vysvitlo sluníčko a udělalo se teplo a šli jsme se koupat do řeky. Teda já se nekoupal, ale představte si, že jsem jezdil na surfu! To vám byl zážitek, nejdřív jsem se trochu bál, protože to bylo vratké a bál jsem se, že spadnu do vody a budu muset plavat, ale potom jsem zjistil, že se musim trošku přikrčit a to jsem už pak běžel napřed a sám jsem nasedal :-) To jsem ale šikovný pejsek co! Taky jsem dostal obrovskou pochvalu a piškotky. A to mě potom tak unavilo, že jsem už jen celou neděli ležel a odpočíval.

Teď jsem s paničkou doma v Mostě, to se mi moc nelíbí, jsem teď byl skoro měsíc s jejím tatínkem na chatě a tam je to o moc lepší, tam můžu běhat celej den venku a hrát si. I když v tom horku se toho stejně nedá moc dělat, tak jen ležím na gauči a nebo sedím na balkoně na židli a koukám z okna a hlídám :-) A panička mě přitom drbe za ouškama nebo na krku, to já moc rád :-) Příští sobotu jedeme prý na výstavu, tak se tam musím předvést v plné kráse, tak mi držte pacičky. Já se zase brzy ozvu.

Pá Cupík


 

Komentáře

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: