informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 15.03.2007 20:18

souvislosti

Radostné očekávání -

Bubla: moje dcera Cora má štěňátka - 17. května se mojí dceři Coře narodily...

Jarní setkání v Jičíněvsi, 21. dubna 2007 - V sobotu 21. dubna 2007 se v Jičíněvsi...

Organizace setkání 21.4.2007 - Informace o roganizaci akce v Jíčíněvsi v...

Pozvánka na dubnovou akci - Pozvánka a první informace o akci plánované...

Bubla: žhavé zprávy z Jičíněvse - Po návratu z velké výstavy v Anglii jsem byl...

Pepušák: trénování na letní BZH - Zpravodaj pepušák nám napsal super článek...

Žanetka: únorový výlet do Jičíněvse - Krátký záznam z akce konané v Jičíněvsi...

Žanetka: pár řádek pro mého taťku - Žanetka nám napsala pár řádek (no, možná...

Řeka Acherón - jméno pro našeho Bublu - Krátké povídání o původu oficiálního...

Velký výlet do ostrovní země...

7. března - den první - cesta

Tušil jsem, že se bude dít něco zajímavého. Protože jsem opustil zázemí venkova, byl jsem vržen do víru velkoměsta a s paničkou jsem oběhával veteriny a Městskou veterinární správu. Večer pak se balilo plno dobrot a nějaké další nezajímavé věci do různých tašek a já si hlídal hlavně tu svoji s granulkami a piškotkama. Ráno jsem brzo vstal a už jsem nedočkavě budil paničky a pak to vypuklo. Stěhování do auta, rovnání všech potřebných, méně potřebných a i zcela zbytečných věcí. Vyrazili jsme směrem z Prahy a už nastaly první komplikace. Měl jsem na sedačkách narafičený jakýsi ošklivý potah, který jsem zhruba po 10 min jízdy prosedl. Tak to jsem fakt nečekal, prostě jsem do něj kecnul a už se to páralo. To nás nerozhodilo a pokračovali jsme dál. Výhodu to mělo v tom, že jsem se díky díře v potahu dostal do blízkosti k tašce s mlsáním a tak opravdové dobrodružství mohlo začít. Ještě před Plzní jsme udělali krátkou pauzu na protažení a pak hurá na hraniční přechod Rozvadov. Překročili jsem hranice do Německa a tam to už frčelo skoro samo. Trochu jsme kufrovali u Nurbergu – tam to prý bylo špatně značené, ale ani to nezhoršilo dobrou náladu celé výpravy. Za Frankfurtem jsme udělali kratší pauzu, paničky si daly kávičku a svačinku, já si pořádně začuchal a hlavně jsem se snažil, pod maskou nastávající noci, trochu uklidit kolem popelnic. Prostě paráda, co všechno ti Němci nevyhodí!!! Řítili jsme se pekelnou rychlostí přes Německo až jsme najednou byli v Belgii a pak kde se vzala, tu se vzala Francie. Tak dlouho paničky vyhlížely pelíšek, až jsme dojeli do Calais. Konečně jsme opustili nezajímavou šeď dálnice a projíždeli jsme malebné přímořské letovisko, kde ovšem chcípl pes a to doslova. Našli jsme docela rychle hotel a už jsme se váleli v pelíškách a radovali se z rychlé cesty. Hotel byl totiž dvě minuty jízdy k lodi. A hlavně máme za sebou přes 1100 km cesty.


 

den druhý - Anglie >

Komentáře

  1. Pepušák a Zipík · 20.03.2007 11:00

    tedaaaaaa, to je fotečeeek a krasnýýýýýých :) ... a takovej vyčerpavající zápisek z výstavičky a vůbec z celého toho úžasného vejletíku ... no je to prostě parádní a my prostě tleskáme ;-) .... muselo to bejt vážne fakt suprové, taky bychom si takovou údálost náležitě vychutnali :) ... tak až přijedem, tak mezi proháněním kožíšků, čekáme ňáké drby ve stylu, která fenka tě okouzlila, co frčí v Anglii a tak ju ;-)

  2. Bart · 20.03.2007 10:07

    Uf uf uf, konečně jsme s paničkou dočetli do konce. Teda klobouk dolů, že jste to zvládli tak hezky a rychle napsat :o). A samozřejmě moc moc moc gratulujeme. Bublinko jsi prostě nejhezčí !!!!*o). Tak pěkný výlet s tak skvělým výsledkem, to se jen tak každému nepoštěstí. Až se uvidíme (a doufám, že to bude brzy),tak mi to ještě všechno musíš poštěkat. Baf baf a pozdravuj celou smečku i tu člověčí :o))

  3. Žanetka · 18.03.2007 22:11

    Taaaaaak sme si to konečně ceý dočetli a doprohlídli a parádička, je vidět, že jste si to opravdu užili!! :) Ale napiš nám taky Bublo, jakej byl příjezd domů, jak tě smečka přivítala :o)

  4. Kotík II. · 18.03.2007 18:14

    Čau brácho, tak jsem koukal společně s paničkou na fotky - teda koukala spíš panička a každou chvilku halekala něco jako že jsi pašák a že ti to na těch fotkách i s paničkami děěěěsně sluší, takže to bude určitě pravda a já jsem na tebe fakticky pyšnej. To já bych tu cestu asi nevydržel a hlavně na tý lodi zavřenej v autě bych si kňučíkoval, to já mám v oblibě, když se mi něco nelíbí:-))) Těším se na pokračování, tak piš, piš, piš....

  5. Šárka · 18.03.2007 15:13

    Tak to je super!!!! Obrovské blahopřání paničkám a hlavně Bublíkovi - všichni jsme drželi palce a jsme na vás hrdí!!!

  6. Katka · 18.03.2007 15:10

    Bylo to úžasné a vše jsme ve zdraví zvládli. Mrkněte na všechna ta dobrodružství. Krásné vzpomínky, doufáme, že se tam někdy opět podíváme

  7. Bubla · 18.03.2007 14:34

    Byla to fakt nepopsatelná paráda. Co vše jsme stihli za těch pár dnů se zdá být až neskutečné. Však posuďte!!!

  8. Jana · 17.03.2007 17:48

    A bylo to super a užasný a příští rok chceme jet znovu :o)

  9. Pepušák · 16.03.2007 11:37

    koukám, brácha mě už předběhl :))) Teda ale Bublo zatím podle těch zápisků, to byl místy docela dobrodružný vejletík ;-) ... fotečky sou parádní.. už se těšíme na další záplavu dalších foteček a také na zachycení té atmosféry toho výstavního dění ;-)

  10. Bertas · 16.03.2007 09:13

    Ahoj Bublo, taky se přidávám, rád bych taky někam vyrazil, ale musím vzít za vděk krásy české krajiny, no nevadí. Hlavně piš ať víme víc. Hlavně hodně fotek z toho ostrova ze kterého všichni pocházíme. Tak zatim Hafiky Haf

  11. Žanetka · 16.03.2007 08:24

    Tak v tomhle se přidávám k Bártovi, takový výlet opravdu nezažije jen tak někdo, taky ti já se smečkou závidíme, ale samozřejmě sme ti to přáli, však už si se na ten výlet tolik těšil :o)) No a samozřejmě taky se už nemůžeme dočkat na pokračování a hlavně na to nejdůležitější, na to, kvůli čemu se výletík konal ;o)

  12. Bart · 16.03.2007 07:43

    Ahoj Bublinko . Teda to byl obrovský výlet. To se každému jen tak nepoštěstí. Docela ti to závidím :o)) a jsem příšerně zvědavý na pokračování a další fotečky. Tak jak si tvoje tlapky odpočinou, tak honem piš piš *o). Baf baf, tvůj kámoš Bart

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: