informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 26.02.2007 22:37

souvislosti

Jarní setkání v Jičíněvsi, 21. dubna 2007 - V sobotu 21. dubna 2007 se v Jičíněvsi...

Organizace setkání 21.4.2007 - Informace o roganizaci akce v Jíčíněvsi v...

Pozvánka na dubnovou akci - Pozvánka a první informace o akci plánované...

Velký výlet do ostrovní země... - Velké povídání z velkého výletu Bubly až...

Žanetka: únorový výlet do Jičíněvse - Krátký záznam z akce konané v Jičíněvsi...

Záznam z velkého červnového setkání - V sobotu 17. června se v Jičíněvsi konalo...

Velká podzimní bojovka v Jičíněvsi - Oficiální záznam z bojovky, která byla...

Výsledky minivýstavy 2005 - Na podzimním srazu v Jičíněvsi se konala i...

Velká narozeninová oslava A týmu - Záznam z oslavy prvních narozenin našeho...

Pozvánka na velkou party - Pozor! Už se to blíží! Vypukne velká...

Pepušák: trénování na letní BZH

Minulou neděli jsme do Jičíněvsi jeli se učit, jak být na výstavě co nejkrásnější, tak tuhle sobotu jsme vyrazili za jiným účelem, a to na trénovaní našich čumáčků :))) . Po zuřivé vítačce s domorodci a výměnou důležitých info jsme se mohli vydat vzhůru za dobrodružstvím :) A aby to nebylo takové nůďo, tak nám nováčkům ve čmuchání "mazák" Koto názorně ukázal, jaké to je vyrazit na lov do lesa :D ... nooo, ale celodenní výlet si teda neudělal .... byl odchycen "zlou" tetou Helčou :D a i z toho zdrcen, že si to pořádně neužil.

Nu, po takovém úvodu jsme se do toho pustili my amatéři - a že nám to podle hlavní cvičitelky Jany všem šlo :) … Každému se podařilo najít tu sladkou odměnu na konci – prasečí nožičku :)))... každý se k tomu postavil jinak, já jsem se v tom chtěl vyválet, jenže pak mi to ukradl bratránek Bazzík, a to si říká rodina :))) Takže jsem si se svou kořistí náležitě nepohrál. Žaža se zas tvářila jako dámička, že takovou odpornou věc jako v tlamičce držet nebude a taková Dennynka zas přemýšlela, kolik že to těch prasátek vlastně našla :D, a pak kam si má ten svůj úlovek schovat. Samosebou mezitím, co ostatní si zkoušeli své umění, tak já jsem se věnoval svému bíglímu „harému“ … sem zjistil, že holky jsou tam prostě ale jednoduše v převaze :) .. no co si budem povídat, náramně jsem si to užíval ;-) … hru na honěnou, kousání a škádlení a taky pokecání se sestřičkou Princulkou, je to stejná pohodářka jako já.

Pak jsme si ještě zkusili chůzi u nohy, to bych řekl, že mi šlo :), pak odložení, to byla fakt zajímavá činnost, prostě jsme si museli sednout nebo lehnout někde u stromu a ani se nehnout, a to i při výstřelu z pistole :))¨... no ani mě to moc nerozházelo, ještě jsem si začal žužlat klacíček, jen Princulka si párkrát štěkla, ale to se vypiluje … prostě jsme všichni pašáci :) … no a pak už nás čekalo jen vypuštění a přivolání a závěrečné foto naší skupinky a mohli jsme si konečně užívat zábavy :) … ale jakej to byl údiv v naších tvářích, když hlavní organizátorky přišli s pohárkem a chtěli, abychom si tahali papírky s číslama, že nás čeká ještě ňáká bojovka, takže sme se zas vydali směr les, a to skoro za tmy, naštěstí spolu s Vršovickou smečkou.

Teda Bertík s Honzíkem si šli s Plzeňákama a Zípík s tetou Ivuškou ;-) … takže paničky nám dávaly hlasitě najevo, jak to je dobrodružnéééééé :D:D:D ... ale zas co by pro srandu neudělali, že .... a pak jsme si počkali pěkně na vyhlášení výsledků, cenu nám samosebou vyfoukl Marty … to už bylo jako podruhé za ten den .. nejdřív tu kořist a teď cenu :D .. no a pak jsme se ač neradi museli rozloučit a vydat se na cestu domů, ovšem dnešní akcičku hodnotíme rozhodně na jedničku s hvězdičkou a to ještě podtrženou :) super lidičky, prográmek, adrenalin, skvělé pohoštění, a to vše na jednom místě. Těšíme se zas příště na viděnou :)

Pepušák za Strašnickou smečku (i tu Vršovickou a Plzeňskou)


 

Komentáře

  1. Pepušák · 01.03.2007 23:04

    no tedaaa... a ze kdyz sem tam byl, tak mi nikdo do misticky salatek nenaserviroval ;-) ... ze me asistence by nezbyla ani testovinka :D... no hlavne ze Zipííí ochutnal tu babovku :D .... nahodou na dalsi akci se tesiiiiiiiiiiiime :) ..... ty Žažo, u mě se jim zas nelibilo, ze sem se chtel trosku ve sve koristi vyvalet :D

  2. Katka · 01.03.2007 00:18

    Mimochodem ještě zůstalo dost těstovinového salátu (polévka nezbyla - kupodivu), takže salát schováme na další akci -:))

  3. Žanetka · 28.02.2007 22:21

    Já měla prasátko a panička nikde, pravda a to šla celou cestu zamnou :o))) Ale jako to že sem si ho měla vzít do tlamičky, to myslela vážně?? :o) No tak to aby sme co nejdříve trénink zopákli :c)

  4. Jana a Katka · 27.02.2007 00:37

    Díky za pochvalu a brzo zopakujeme :o))

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: