informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 26.02.2007 21:13

souvislosti

Jarní setkání v Jičíněvsi, 21. dubna 2007 - V sobotu 21. dubna 2007 se v Jičíněvsi...

Organizace setkání 21.4.2007 - Informace o roganizaci akce v Jíčíněvsi v...

Pozvánka na dubnovou akci - Pozvánka a první informace o akci plánované...

Velký výlet do ostrovní země... - Velké povídání z velkého výletu Bubly až...

Pepušák: trénování na letní BZH - Zpravodaj pepušák nám napsal super článek...

Záznam z velkého červnového setkání - V sobotu 17. června se v Jičíněvsi konalo...

Velká podzimní bojovka v Jičíněvsi - Oficiální záznam z bojovky, která byla...

Výsledky minivýstavy 2005 - Na podzimním srazu v Jičíněvsi se konala i...

Velká narozeninová oslava A týmu - Záznam z oslavy prvních narozenin našeho...

Pozvánka na velkou party - Pozor! Už se to blíží! Vypukne velká...

Žanetka: únorový výlet do Jičíněvse

Dostala jsem velmi krásný úkol a to ten, abych napsala povídáníčko o tom, jak jsme si Já, moje ségra Sherry, náš nevlastní brácha biterriér Mikey a samo Strašnická smečka, takže Pepušák, Bertík a Zipí, krásně užili sobotu strávenou v Jičíněvsi. Je to úkol, kterého se ujmu ráda, takže se posaďte bíglíci, začínáme :o))

Ráno se mi moc nikam nechtělo, pacička mě ještě hodně bolela (pro ty co to neví, den před tim jsem si hrála s klukama a špatně sem na packu šlápla) a nechtělo se mi nikam jezdit, ale přece jen, věc, že i dnes uvidíme naše nejlepší kamarády, byla prostě silnější, tak jsem si nechala poslušně nandat obojek a byla jsem připravená vyrazit J Kvůli mojí bolavý pacce pro nás Bertísek, Pepíí a Zipííí přijeli až k nám, takže sem ještě dnes byla ušetřena jízdy tramvají :D

Samozřejmě, že jsme vyrazili opět na vejletík, ale dneska to nebyl jen tak ledajaký vejletík. Cestovali jsme něco kolem hodinky až jsme nakonec dorazili k baráčku u kterého byla hezounká zahrádka a na tý zahrádce spousta bíglů!!!! Hned sme se k nim vrhli! Páníčkové nás vpustili dovnitř a začli se výtat s moc příjemnou dámou jménem Jana, paničkou celé té smečky J Furt jsem si řikala, že toho jednoho bíglouše asi znám, dokonce bych řekla že jsem mu i podobná a no jooooooo, ten jeden je můůůůůj tatínek!! Říkají mu Bubla a je to prostě fešák, aby taky ne, když je po mě :-DDD.

Celé ty hodiny, co jsme u smečky strávili byly prostě báječné, nejen, že jsme si několik hodin v kuse mohli hrát, dovádět a okusovat se, ale taky s náma panička té velké smečky a samozřejmě naše hostitelka Jana nacvičovala na výstavu a docela nám to i šlo :-), teda mě trošičku hůř, pacička prostě nedovolovala, abych pořádně stála, ale to se do příště spraví. Janička nás taky krmila véééééélikánskou spoustou piškotek a vzala nás na procházku na louku, kde jsme si mohli zkusit vyhrabat nějakou tu myšičku J))

A co napsat závěrem, určitě za sebe, za Sherrku, za Mikeyho ale i za Strašnickou smečku děkuji za skvělý den, za rady, které jsme dostali ohledně postojů, za všechny ty dobrůtky a páníčkové samozřejmě děkují za výborný obídek, za pitíčko a i za to, že se neustále a pořád mohli muchlovat s těma malejma bíglíkama (teda hlavně naše panička :o) ) A rozhodně se všichni těšíme na příští setkání :o)

PS: Musim to prostě zmínit, on se totiž Pepušák tento den ohromně zamiloval a to do Howdynky :o)) Poprvé jsme všichni slyšeli bígla v autě výt steskem :o)) Ale nebojte, já sem se mu připomněla a musel si mě začít zase pěkně pořádně všímat ;)

Určitě se jukněte na super fotečky, já se zase někdy určitě ozvu :-) Vaše Žanetka a její poradci Sherry a Mikey.

PS: za fotky moc děkujeme pánečkovi Bertíka Honzovi.


 

Komentáře

  1. Bertas · 27.02.2007 22:44

    no ja sme si zadnejch chyb nevsimnul, tak asi byly dobre ukryty. Jinak povidani super a fotky taky :-). Tak zase nekdy priste

  2. Žanetka · 27.02.2007 16:24

    To je fakt, těch zážitků je prostě moc, ještě si všímat chyb, to ani dvounožec nezvládne :o)

  3. Bubla · 27.02.2007 00:33

    Gramatika věda je a není pro psa :o)

  4. Žanetka · 27.02.2007 00:06

    Ooooops, gramatické chyby jako by tam prosím nebyly :-D

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: