informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 16.12.2006 11:00

souvislosti

Jsme zde :o) -

Máme doma světového vítěze -

Rodinné setkání -

Samostatné fotečky Rubinky a povídání o jméně - Fotečky naší pózující Ruby a krátké...

Lotynce se narodila holčička - V neděli 10. prosince 2006 se Lotynce narodila...

Kompromitující fotky Lotynky - Fotky naší maminky Lotynky v 50. dni...

Opět jsme byli za ženichem - Ahoj lidičky, byla jsem za ženichem a budu...

Byli jsme za ženichem - Vydali jsme se za ženichem Lotynky až do...

Lotynka: Moje první zkoušky - Píšu vám jak vypadaly moje první lovecké...

Deníček maminky Lotynky a malé Ruby

21. prosince - den jedenáctý

Tak a za chvilinku už bude psát i Rubynka. Už na klávesnici vidí, jen ty pohyby nemá ještě moc koordinované. Dnes se také zakousla do deky, no bude to asi pěkné kvítko. Zítra máme velký den, pojedeme za Bubinkou. Tak nám držte palce ať dobře dorazíme, pojedeme velká výprava :o)) Snad při tom všem vyjde čas a zítra se zase ozvu, ale jestli ne, tak v sobotu se rozepíšu o to více, protože Bubinka a Horvíšek a Koto poprvé uvidí miminka a bude určitě veselo v Jičíněvsi :o))


 

20. prosince - den desátý

Ahojte všichni, tak dnes je velký den, navečer Rubynka otevřela očička a kouká. Uviděla mě, pak pískací růžovou žirafu, pískací činku a moji paničku. Je to prostě už velký pes :o) Počítám, že se brzo začne stavět na nohy a běhat. To tedy začne ta pravá práce, vyčmuchat, nahnat, zahnat. To abych se na to ted ještě pořádně vyspala.


 

19. prosince - den devátý

Panička se dnes na me poprvé od narození Rubynky rozzlobila, prohnala jsem venku malého bílého pejska a jí se to nelíbilo. On obtěžoval Nikolku, tak jsem prostě zasáhla. Přes noc jsem měla službu, Nikolce nebylo dobře a tak jsem se starala o všechny její miminka, moje mlíčko jim chutná, jen je nezvyk, tolik miminek najednou :o). Nikolčátka také začala dnes mluvit, tak jsem zvědavá kdy začne Ruby.

No a protože jsem hodná a šikovná teta, tak mi panička uvařila kuřátko, tak pápá granulky.


 

18. prosince - den osmý

Dnes jsem měli další klidný den, Rubynka tedy už zvládne přelést celý pelíšek, ale na konci se zarazí a musí zase zpět. Bíglík bez úniku :o)). Chodím se dívat mlsně na Nikolčiny miminka, jsou malilinkatá. Prostě mi doma nic neunikne, vím prostě vše. Kdy Nikolka kojí, kdy panička postaví hrnec na plotnu, kdy zacinká obojek.

Nejvíc ale dávám pozor na Nikolku, doprovázela jsem ji i k panu doktorovi, aby se nebála. Tak jsem vlastně byla skoro hodinku bez Rubynky a i já i ona to zvládla :o)).

Tak já jdu zase na obhlídku a ozvu se zítra.


 

< Vánoce, Vánoce přicházejí první týden >

Komentáře

  1. Lotynka · 30.12.2006 17:39

    Ahojte všini, také přeji krasné vánoce a hodně papání jak máme my :o))

  2. Bauki, KotoIII a Listicky · 25.12.2006 11:09

    Krasne vanoce Lotynko a Ruby hodne mlsani a poslusnou panicku po cely dalsi rok Vam devcata preji Listicky se smeckou

  3. Lotynka · 16.12.2006 00:04

    ahojky Ambřičko, diky za gratulace, jsem zvedava, jestli bude Rubynka aspoň tak krasná jako ty. Mej se fajn a doufá, že se brzo uvidíme

  4. Ambrička a spol · 13.12.2006 07:13

    Ahóój maminka, moc moc Ti aj s paničkou a všetkými z našej smečky gratulujeme k miminku, mojej malej sestričke. Je úžastná. Strášne sme sa na ňu tešili a hlavne panička. No keby sa bol narodil nejaký ten bráško tak asi paničku neudržíme a neodolala by si ho vziať k nám. Prajeme veľa zdravíčka, fajného mliečka a nech rastie ako z vody. Budeme Vás sledovať každý deň.

  5. Lotynka · 12.12.2006 17:09

    Milá Dianko, moc děkuji za přání. Veselo je tady až až a pokud nějakou dobrotu nedostanu, tak snadno vymyslím i další metody loupežnické, prostě se nenudíme.

  6. Diana a její smečka · 12.12.2006 12:59

    Milá Lotko, moc Ti gratulujeme k tak krásnému miminku. Oběma Vám přejeme zdraví, hodně veselých chvil a spoustu dobrot od paničky.

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: