informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 30.01.2005 11:51

souvislosti

Jsme zde :o) -

Máme doma světového vítěze -

Rodinné setkání -

Deníček maminky Lotynky a malé Ruby - Lotynka si - jako již tradičně - píše...

Lotynce se narodila holčička - V neděli 10. prosince 2006 se Lotynce narodila...

Kompromitující fotky Lotynky - Fotky naší maminky Lotynky v 50. dni...

Byli jsme za ženichem - Vydali jsme se za ženichem Lotynky až do...

Lotynka: Moje první zkoušky - Píšu vám jak vypadaly moje první lovecké...

Opět jsme byli za ženichem

UPDATE: 19. února mě panička vzala na kontrolní vyšetření a na ultrazvuku bylo vidět 4 nebo možná dokonce 5 štěňátek, která by se mi měla narodit mezi 24. a 29. březnem!

Ahojky,

tak Vás všechny zdravím po náročném týdnu. V úterý 25.1.2005 mě panička s tetou Květou naložila do auta a vyrazily jsme na výlet. A výlet to byl náramný - když jsem se probudila, zjistila jsem, že jsme u mého ženicha Kohinoora v Grazu. A tam je to vždy super. Všichni si mě předcházejí, stále mě hladí, dávají mi dobré papání, smím sedět za stolem a pomáhat v kuchyni. No prostě bíglí ráj.

A můj vyvolený k tomu. Jak byl veselý - možná více jak já - ze shledání. Jeho panička měla doma také malá miminka. Tak jsem měla spoustu práce s hlídáním. Ve čtvrtek totiž přijel ten nebezpečný muž v bílém a dával těm malým stvořeníčkům injekce - no hrůza. Tak jsem plakala za ně.

Největší hrůza je, že v Grazu to vždy tak uteče. V pátek mě zase panička s tetou naložily do auta a jely jsme do Brna.

Panička slíbila, že tam pojedeme brzo zase na výlet - to už jen tak, ne za ženichem. Představte si, že u nich nesmí ani pejsci mít po 8. roku miminka. Tak nevím, asi tomu nerozumím, ale mám pocit, že právě Kohinoorovi se starost o naše potomky dost vyhnula. Prišel k té vší slávě s »A« týmem dost lacině : o ))))

Tak a teď jsem na sebe moc opatrná, však to já dokážu : o ))) Dobře papám, hodně spím a pracuji na miminkách, aby byla vydařená nejméně tak jako jejich bratříčci a sestřičky. No, budu se snažit co nejvíce, však to jsou naše poslední společná miminka.

Vaše Lotka


 

Komentáře

  1. Bart · 20.02.2005 12:28

    Nevěříme s paničkou, že by těch mrňousků bylo tak málo. Určitě jich bude zase osm. Nechcete se vsadit????Lotynko, dej na mě!! Já mám dobrý čenich :o)))

  2. Koto · 03.02.2005 12:28

    Milá Lotko, tak to vůbec není fér!!!

  3. Bubla · 03.02.2005 12:28

    Už se nemohu dočkat, budu mít nové kámoše!!! Že mi je chvilku pujčíš jako to dělala teta Nika a Čikita, jsem mistr v masírování bříšek!!!

  4. Bart · 03.02.2005 12:27

    Ahoj Lotynko,moc moc držíme palečky, aby z té lásky byla krásná a zdravá miminka :o))Už teď se na ně móóóc těšíme

  5. Boreček · 02.02.2005 12:27

    Ahoj Lotynko! Tak doufám že se ti u ženicha líbilo a už se moc těším na budoucí malý kamarády - musím se na ně pak někdy přijet podívat a naučit je nějaký lumpárny.

  6. Listicky a Baukis · 02.02.2005 12:27

    Ahoj Lotynko vylet se ti libil jak jsme si precetli tak verime, ze byl uspesny a kolem tebe se budou za chvilku tulit, kulit a vse mozne male strakate kulicky :-))) urcite se na ne prijedeme podivat tak se pekne opatruj.

  7. Tomáš · 01.02.2005 12:26

    Lotynko, já i Boreček ti držíme palečky, ať vše vyjde! A už se oba moc těšíme na tvá málá štěňátka, určitě je budeme chodit všichni závistivě okukovat:-) tak se měj moc hezky a dávej na sebe pozor!

  8. Abmřička · 01.02.2005 12:26

    Ahoj maminka, tak ti držím moc a moc tlapky aj moja panička, nech sa narodia nové strakaté slniečka. Strááášne sa na ne tešíme a sme zvedaví, či zas bude nejaký malý bubla alebo aj ja :) ..už aby to bolo.

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: