informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 16.12.2006 11:00

souvislosti

Jsme zde :o) -

Máme doma světového vítěze -

Rodinné setkání -

Samostatné fotečky Rubinky a povídání o jméně - Fotečky naší pózující Ruby a krátké...

Lotynce se narodila holčička - V neděli 10. prosince 2006 se Lotynce narodila...

Kompromitující fotky Lotynky - Fotky naší maminky Lotynky v 50. dni...

Opět jsme byli za ženichem - Ahoj lidičky, byla jsem za ženichem a budu...

Byli jsme za ženichem - Vydali jsme se za ženichem Lotynky až do...

Lotynka: Moje první zkoušky - Píšu vám jak vypadaly moje první lovecké...

Deníček maminky Lotynky a malé Ruby

17. prosince - den šestý a sedmý

Ahoj všichni,

Včera jsem vůbec nestihla psát, protože jsem musela skoro celý den držet palce Nikolce. Narodili se jí totiž štěňátka, ale to už určitě víte.

Rubynka je samostatná a tak jsem při svém svém šmírování u dveří měla klid a mohla jsem mít vše plně pod kontrolou. Přemluvila jsem paničky, že mi nějaké Nikolčátko půjčí :o)) Rubynka roste jako z mlíčka, počítám dny do okamžitu,kdy se jí rozlepí očička a už se uvidíme. Bude to totiž už brzo. Vždyť dnes měla už první narozeniny, první týden :o))

Panička jí dala čichnout k vařenému kuřecímu masíčku, Rubynka se zachovala jako spravny bíglík, mít zuby, hned by se zakousla :o) Já ji teď dám k oslavě narozenin další večeři a pak si vyhřejeme zádíčka a půjdeme spokojeně spinkat.


 

15. prosince - den pátý

Tak to pomalu přichází, paničky mi típly příděl bobíků a dobrůtek. Jsem prý kojící matka a můj a Rubynčin průjem není OK. Prý musím baštit jen to, co mám :o(( Tak mám zase venku co dělat :o).

Rubynka roste jako z vody (teda z mlíčka) a musím Vám říci velké tajemství - je stejná jako Bublinka - miminko, které spinka, papa, papa a spinká, faldíky na nožičkách, hlavičku jako křeček, bříško jako balónek.

Dnes se také Rubynce úplně zahojila jizvička po pupíku.
Tak já jdu plnit své mateřské povinnosti, pá zítra.

P.S: Dnes na nás v noci vzpomínejte, pomalu se derou na svět Nikolčiny miminka!


 

14. prosince - den čtvrtý

Dnes už jsem se v noci vyspala lépe, už nemusím moc hlídat a volat paničky. Rubynka se šikovná holka, nezamotává se do dek a nikde se neschovává a když nepapá, pak spinká a vyhřívá si bříško na teplé červené dečce.

Paničky říkají, že je samostatná a že prý zrovna u bíglíka to není moc dobré :o)) no uvídíme, jestli bude po mamince, není se čeho bát, že jo :o))

Jo a také paničky vzaly Rubinku na televizi, zrovna dávali nějakou kriminálku, tak je dobře, že ještě nemá očička a že se v noci nebála a spala klidně :o))


 

13. prosince - den třetí

Tak máme další den společného života za sebou a musím vám říci, že je to čím dál více větší pohoda. Je to nádhera, hýčkat si jedno miminko a využívat všech privilegií matek - což znamená jídlo bez omezení a vůbec smím dělat skoro vše a nikdo se na mě nezlobí. Tak si to užíváme a díky ohromné pohodě se zcela soustředím na Ruby.

Trochu nás dnes vyděsila Nika, ta se totiž už nemůže dočkat a tak se připravuje usilovně na vlastní miminka.

Ruby je neskutečně hodná dcera, stále spinká nebo papá a hlavně vůbec nebrečí a to je ta největší odměna, kterou znám. Tak si v pohodě odpočívám, já, žirafa a Ruby - však uvidíte na nových fotečkách.

Vaše Lotka


 

12. prosince 2006 - den druhý

Je to prostě paráda. Jsme s Ruby středem celého vesmíru a to se prostě musí využít. Nejlepší je ta hromada dobrot a stálé povalování. Ruby mi roste před očima a je to správný bíglík - stále baští, plazí se nebo spinká.

Já si s ni chci i trochu pohrát a tak ji stěhuji po celém pelíšku, strkám do ni, olizuji ji, ale ona naši hru jaksi nechápe a většinou se rozbrečí. Asi je ještě na tyto srandičky moc malá. Včera jsme s Ruby dostaly nový pelíšek - takový menší, tak je to fajn, protože mám lepší přehled a hlavně se méně unavím při úklidu. V noci se ještě stala taková zvláštní věc - zmizela mi z pelíšku žirafa a tak jsem byla zoufale bezradná.

Hádejte, kde ji panička našla??? U Nikolky v pelíšku - ta se už asi nemůže dočkat miminek a tak jsem jí to umělé miminko na chvíli půjčila. Všask mám svoji opravdovou, překrásnou Ruby.


 

11. prosince - den první

Tak první den máme skoro za sebou a je to docela dřina.
Vše kontrolovat, dostatečne jíst, pít, masírovat, čistit a prostě všechny povinnosti každé mamky.

Je to tak náročné, být stále ve střehu - sledovat kuchyňskou linku, misky, pohyb v domě a také to neposedné mimino, že na spánek zbývá velmi málo času.

To pak usnu jako zabitá, až se okolí zhrozí, zda mě nezmohla nějaká zákeřná choroba. Nicméně, abych se nenudila, tak jsem si dnes do pelíšku adoptovala další štěňátko - Ruby (alias Eurydiké of Volcano Cotopaxi) má novou sestru a já pocit větší důležitosti!!!

Všem nám to dohromady moc sluší, to sami posuďte na nových fotečkách.

Jen doufám, že to ve Finsku nebudou brát úplně tak vážně, ať nezpůsobíme mezinárodní skandál.
Tak všem dobrou noc a zítra opět nové postřehy.

Vaše Lotka


 

< už koukám na svět

Komentáře

  1. Lotynka · 30.12.2006 17:39

    Ahojte všini, také přeji krasné vánoce a hodně papání jak máme my :o))

  2. Bauki, KotoIII a Listicky · 25.12.2006 11:09

    Krasne vanoce Lotynko a Ruby hodne mlsani a poslusnou panicku po cely dalsi rok Vam devcata preji Listicky se smeckou

  3. Lotynka · 16.12.2006 00:04

    ahojky Ambřičko, diky za gratulace, jsem zvedava, jestli bude Rubynka aspoň tak krasná jako ty. Mej se fajn a doufá, že se brzo uvidíme

  4. Ambrička a spol · 13.12.2006 07:13

    Ahóój maminka, moc moc Ti aj s paničkou a všetkými z našej smečky gratulujeme k miminku, mojej malej sestričke. Je úžastná. Strášne sme sa na ňu tešili a hlavne panička. No keby sa bol narodil nejaký ten bráško tak asi paničku neudržíme a neodolala by si ho vziať k nám. Prajeme veľa zdravíčka, fajného mliečka a nech rastie ako z vody. Budeme Vás sledovať každý deň.

  5. Lotynka · 12.12.2006 17:09

    Milá Dianko, moc děkuji za přání. Veselo je tady až až a pokud nějakou dobrotu nedostanu, tak snadno vymyslím i další metody loupežnické, prostě se nenudíme.

  6. Diana a její smečka · 12.12.2006 12:59

    Milá Lotko, moc Ti gratulujeme k tak krásnému miminku. Oběma Vám přejeme zdraví, hodně veselých chvil a spoustu dobrot od paničky.

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: