informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 16.12.2006 11:00

souvislosti

Jsme zde :o) -

Máme doma světového vítěze -

Rodinné setkání -

Samostatné fotečky Rubinky a povídání o jméně - Fotečky naší pózující Ruby a krátké...

Lotynce se narodila holčička - V neděli 10. prosince 2006 se Lotynce narodila...

Kompromitující fotky Lotynky - Fotky naší maminky Lotynky v 50. dni...

Opět jsme byli za ženichem - Ahoj lidičky, byla jsem za ženichem a budu...

Byli jsme za ženichem - Vydali jsme se za ženichem Lotynky až do...

Lotynka: Moje první zkoušky - Píšu vám jak vypadaly moje první lovecké...

Deníček maminky Lotynky a malé Ruby

13. ledna - slavíme narozeniny

Teď o víkendu budeme slavit narozeniny - celých 5 týdnů života, to to letí, že? Za chvíli se už bude Rubynka proháněk s námi po lese. Jen je škoda, že je venku takový nečas a studeno. Už ať je teplo a já se mohu s Rubynkou prohánět po zahradě a po louce za domem a lese, mám ji toho co ukazovat a vysvětlovat.


 

11. ledna - stěhování do peřinek

Tak asi budeme rušit koteček, Ruby se rozhodla, že se bude chovat jako velký pejsek a spí se mnou venku v pelíšku a nebo v peřinkách v paniččině postýlce :o)) To nám to začíná, že, jen jsem zvědavá, jak se za chvíli s paničkou porovnáme :o) Nejstarší paničku Rubynka zlobí a jak ji vidí, tak ji kouše do paty, a panička se pak zlobí a říká, že to není Rubynka ale Rozy :o))


 

9. ledna - už vážím 2 kila!

Rubynka má dvě kila a odmítá spinkat v kotečku :o)) Vyleze na matrace za námi a spinká se mnou v peřinkách nebo v postýlce :o)) dokonce nechce ani v kotečku papat, to raději lítá po bytě a očuchává stromeček, kouše paničky do noh a leze Kotíkovi a Bublíkovi do pelíšků. No nevím, co budu psát zítra, kdoví, jestli už nepůjde do lesa na výlet :o))


 

7. ledna - v novém roce

Ahojte všichni po dlouhé době,

Tak jsem si užívali vánoc a volna, až se naše paničkay roznemohly a nakonec jsem si ležení a povalování prodloužily. No mě to moc nevadilo:o). Já si už hodně užívám.

Rubynka je holka šikovná, sama už papá granulky a jde jí to stejně dobře jako mě - prostě řádný bíglík. A koteček - tam už nechce být, přeskočí první překážku a hajá s námi velkými pejsky v pelíšku - v peřinkách :o).

Také ji pomalu učím kousání a hraní a je veliká legrace. Jediné, co mi dělá starosti je její rychlost, cesta z pelíšku do kuchyně jí trvá čím dál rychleji, tak mám někdy co dělat :o)


 

< běhám všude kde to jde Vánoce, Vánoce přicházejí >

Komentáře

  1. Lotynka · 30.12.2006 17:39

    Ahojte všini, také přeji krasné vánoce a hodně papání jak máme my :o))

  2. Bauki, KotoIII a Listicky · 25.12.2006 11:09

    Krasne vanoce Lotynko a Ruby hodne mlsani a poslusnou panicku po cely dalsi rok Vam devcata preji Listicky se smeckou

  3. Lotynka · 16.12.2006 00:04

    ahojky Ambřičko, diky za gratulace, jsem zvedava, jestli bude Rubynka aspoň tak krasná jako ty. Mej se fajn a doufá, že se brzo uvidíme

  4. Ambrička a spol · 13.12.2006 07:13

    Ahóój maminka, moc moc Ti aj s paničkou a všetkými z našej smečky gratulujeme k miminku, mojej malej sestričke. Je úžastná. Strášne sme sa na ňu tešili a hlavne panička. No keby sa bol narodil nejaký ten bráško tak asi paničku neudržíme a neodolala by si ho vziať k nám. Prajeme veľa zdravíčka, fajného mliečka a nech rastie ako z vody. Budeme Vás sledovať každý deň.

  5. Lotynka · 12.12.2006 17:09

    Milá Dianko, moc děkuji za přání. Veselo je tady až až a pokud nějakou dobrotu nedostanu, tak snadno vymyslím i další metody loupežnické, prostě se nenudíme.

  6. Diana a její smečka · 12.12.2006 12:59

    Milá Lotko, moc Ti gratulujeme k tak krásnému miminku. Oběma Vám přejeme zdraví, hodně veselých chvil a spoustu dobrot od paničky.

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: