informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 21.06.2007 20:08

souvislosti

Mimina 3 mesice -

Siki: u východočeského moře -

Lilly: malá velká rekapitulace -

První výstava roku 2008 - 11. ledna 2008 jsme se zúčastnili výstavy v...

Zipík: můj Silvestr 2007 - Zipík - vnuk naší Čenynky - nám napsal,...

Nový rok 2008 v Jičíněvsi - Aneb "jak na Nový rok, tak po celý...

Silvestr 2007 v Jičíněvsi - Jak jsem strávili poslední den roku 2007? To...

Vánoce 2007 v Jičíněvsi - Ahojky všichni, vánoce jsem si užili...

Velká oslava s výletem - V sobotu 15. prosince se naše smečka spolu s...

Výlet do Bystřice za Diankou a Erikem -

Dianka: letní dovolená u moře

Asi se všichni divíte, kde jsme tak dlouho byli a proč jsme se neozývyli... takže vám to teď prozradíme - byli jsme totiý na dovolené u moře. Opravdu, je to tak, vypravili jsme se s paničkami až do dalekého Chorvatska (to vám je děsně daleko, ještě že jsme nemuseli ťapkat celou cestu pěšky)!

Nejdřív jsme měli jet jen na výstavu EuroDog, ale pak se paničky rozhodly, že když už u toho moře jednou budeme, musíme si to přece užít. A tak jsme měli takovou lehce "pracovní" dovolenou - trochu jsme si zasoutěžili, ale hlavně jsme blbnuli u moře, moc se nám jíbilo třeba jezdit na anfukovacích matracích a tak.

A protože jsme bydleli na opravdovém ostrově, mohli jsme všude pobíhat volně - akorát místo srnek tam měli jen dva oslíky, a ti se s námi moc honit nechtěli, což byla trochu škoda... Ale mohli jsme se aspoň bezvadně honit navájem a to si pište že jsme si to krátce užili.

Ostatně neváhejte a mrkněte na fotečky, které pořídila naše panička a dáte nám za pravdu, že jsme si to užili perfektně. Škoda jen, že takovéhle dovolené nejsou častěji...


 

Komentáře

  1. Lilly · 24.06.2007 19:04

    Jasně, řekněte kdy se máme sbalit a jedem :-) Nám by se to taky moooooooc líbilo :o))) K úspěchům samozřejmě gratulujeme :o)

  2. Jana · 21.06.2007 21:55

    A bylo to bájo a super a já chci znovuuuuuuuuuuuuuu. Jo a pan domácí vzkazuje - přijeďme kdykoliv, s pejskama jsem vítání.

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: