informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 07.01.2008 19:33

souvislosti

Mimina 3 mesice -

Siki: u východočeského moře -

Lilly: malá velká rekapitulace -

První výstava roku 2008 - 11. ledna 2008 jsme se zúčastnili výstavy v...

Nový rok 2008 v Jičíněvsi - Aneb "jak na Nový rok, tak po celý...

Silvestr 2007 v Jičíněvsi - Jak jsem strávili poslední den roku 2007? To...

Vánoce 2007 v Jičíněvsi - Ahojky všichni, vánoce jsem si užili...

Velká oslava s výletem - V sobotu 15. prosince se naše smečka spolu s...

Výlet do Bystřice za Diankou a Erikem -

Gaudí: BZH v Hlavenci - Horn Ithaka Bohemia - Gaudí na BZH v Hlavenci...

Zipík: můj Silvestr 2007

Milá babičko,

jelikož tvůj synáček a zároveň můj taťulda prožívá teďka to zimní obdobíčko, strejda Marty s oblibou tomu vtipně říká zimní spánek, je na mě abych napsal pár řádků, co dělají tvoji potomci ;-)

Je tomu pár dní, co jsem s taťkou měl možnost poklábosit a ještě trošku zapařit, když byl ten poslední den v roce :-))) ... mně to teda nic moc neříká, ale dvounožci to nazývaj Silvestr, a že to uměj vždy pořádně roztočit :-))) ... tenkrát jsme právě slavili ve vísce zvané Snopoušovy :))) .. sešli jsme v obvyklé sestavičce PPBG to jest pro neználky my Torpédka ze Strašnic (Bertík, Pepušák, já), Mikeyho andílci (kde je služebně nejstarší Sherrynka, pak Žaža, Bajků a Lijánka) a Smečka ze Snopoušov ve složení Princííík, Pipííí, Bazzík a Korálek. Mno a samo dvounožci, kteří nám neustále dělali chutě mísama s brambůrkami, tyčinkami, voňavejma toustíkama a chlebíčkama, a někoho dokonce lákaly skleničky s drinčíkama ... jako to víte, vono to všechnoo volalooo, pojď a ochutnej :))) .. mno taxem ochutnal pivečko, Lijánka zas cuba libreee ...

Korálkovi se z toho asi zamotala hlava, protože chtěl ukrást dálkové ovládání, asi chtěl naladit nějakej hudební kanááál, protože pořád vyzýval dvounožce k tanečku nebo se aspoň snažil ukázat, že má na to být králem tanečního parketu :-))) ... a jak časík plynul, tak pánici rozbalili na stole zajímavou hru zvanou bíglí monopoly, což nejvíc vzbudilo zájem Pepušáka, protože ten se vždy zajímá o to, co se děje v jeho okolí, i když udivuje mě, že při zjišťování, co bylo za dobrůtky na stole, měl úplně jiné starosti, to totiž Kačence šeptal něco do ouška a dali si i pár pusinek :-))) ... mnoo ale tetě Páje teda radil bravůrně, co má koupit za bíglíka, kam dát žetonek, kdo jí má kolik co zaplatit... mno prostě rádce jak ma být :-))) ... nooo a tohle hraní páníkům nějakou tu hoďku vydrželo, i když Martymu a Honzikovi by to vydrželo do rána, ale půlnoc se kvapem blížila, takže došlo na bouchání šampusu, přípitek a pak na trsáničko a blbinky a foceničko :-) ... zkrátka bylo hoodně veselo, ale ta rána :-D .. teda pro nás pejsky to bylo pohodové probuzeníčko a hověníčko ještě na pohovce :-) ... tak to byl náš poslední den v roce 2007 a co ten Váš ;-)

Za tu naši strakatou smečku zdraví Zipíček

PS: pár foteček pro dokreslení ;-)


 

Komentáře

  1. Lilly · 08.01.2008 09:30

    Nooo Zipííí to nemůžeš řikat že já sem pila cuba libreeee, to je hrozně tajnýýýý :-D Jinak souhlas, silvestr byl vydařenýýý :))

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: