informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 18.12.2007 10:23

souvislosti

Mimina 3 mesice -

Siki: u východočeského moře -

Lilly: malá velká rekapitulace -

První výstava roku 2008 - 11. ledna 2008 jsme se zúčastnili výstavy v...

Zipík: můj Silvestr 2007 - Zipík - vnuk naší Čenynky - nám napsal,...

Nový rok 2008 v Jičíněvsi - Aneb "jak na Nový rok, tak po celý...

Silvestr 2007 v Jičíněvsi - Jak jsem strávili poslední den roku 2007? To...

Vánoce 2007 v Jičíněvsi - Ahojky všichni, vánoce jsem si užili...

Velká oslava s výletem - V sobotu 15. prosince se naše smečka spolu s...

Gaudí: BZH v Hlavenci - Horn Ithaka Bohemia - Gaudí na BZH v Hlavenci...

Výlet do Bystřice za Diankou a Erikem

Dne 8.10. nás panička ráno naložila do auta a vyrazily jsme na výlet. Cílem cesty byla Bystřice, ale ne ta, kde bydlí teta Helena, ale ta, kde mají svoje pelíšky Dianka, Erik a Jana Polášková.

Před obědem jsme dorazili na místo a hned to začalo. Prohnat místní, zkontrolovat kuchyň, sporák, drobínky na zemi,obsadit zahradu, seřvat místní kočky. Prostě hromada práce. Paničky si dali něco na zub a pak domácí lidový čirý přípitek a vyrazilo se.

Výlet to byl pořádný a ani my jsme na konci už moc netáhli :o)) Kopec to je tedy pořádný. Nahoře jsem zapozovali – to mi umíme a pak hurá do stánku na něco k zubu a honem dolů. Sluníčko pomalu zacházelo a do hospůdky cesta lesem daleká.

V hospůdce jsem rozmrzli a usnuli, pánečci museli dočerpat tekutiny a doplnit poživatiny do žaludku a pak jsem šli do pelíšků. Paničky ještě prohnali tu čirou tekutinu a pak upadly do pelíšků taky.

Ráno fučelo, že to vypadalo, že nás to odnese. Z pelechů se nám vůbec nechtělo – hlavně Nikolce, zahrabala se a odmítla cokoliv. Nakonec jsme ji přemluvili a vyrazili na výlet k Erikově sestřičce panu Mikulenkovi. Po výletě jsme jen naházeli věci do auta a frčeli směrem k domovu.

Výlet to byl parádní, počasí vyšlo naprosto úžasně a už se těšíme, na příští repete. Paničky slíbili, že budou trénovat a příště dáme i Tesák (taky pořádný kopec) :o))

Crazy, Čena, Nikolka, Ruby a Puňta.


 

Komentáře

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: