informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 12.09.2007 19:28

souvislosti

Mimina 3 mesice -

Siki: u východočeského moře -

Lilly: malá velká rekapitulace -

První výstava roku 2008 - 11. ledna 2008 jsme se zúčastnili výstavy v...

Zipík: můj Silvestr 2007 - Zipík - vnuk naší Čenynky - nám napsal,...

Nový rok 2008 v Jičíněvsi - Aneb "jak na Nový rok, tak po celý...

Silvestr 2007 v Jičíněvsi - Jak jsem strávili poslední den roku 2007? To...

Vánoce 2007 v Jičíněvsi - Ahojky všichni, vánoce jsem si užili...

Velká oslava s výletem - V sobotu 15. prosince se naše smečka spolu s...

Výlet do Bystřice za Diankou a Erikem -

Dennynka: moje letní prázdniny

Ahojky,

tak jsem se rozhodla, že po dlouhé době zase napíšu pár slov. Prázdniny utekly jako voda a musím říct, že to byly prázdniny opravdu akční :-) Několik víkendů jsme s páníkama strávili na agility závodech, v červenci jsme byli na NVP v Mladé Boleslavi a začátkem srpna jsem dokonce úspěšně složila BZH. Prostě to bylo samé dobrodružství a výlety a s Jessinkou jsme vůbec neměly šanci se nudit.

Největší překvapení celých prázdnin nakonec přišlo až v sobotu 1. září. Ten den jsem totiž slavila 2. narozeniny a panička mi slíbila, že dostanu samé dobrůtky atd. Ale vzhledem k tomu, že jsme jeli na MVP do naší oblíbené Ml.
Boleslavi, tak se oslava odložila až na večer. Ale já si řekla, že to nějak vydržím. Žádné další výstavy k uchovnění už nepotřebuju, ale chtěla jsem udělat paničce radost, tak jsem zatnula zuby a jelo se ;-) Ještě než šla Jessinka a ostatní dorostenky do kruhu, tak přišlo první překvápko - páníci nám koupili novou boudu, kterou teď s sebou budeme vozit na výstavy a závody místo těžké klece. Nejdřív jsme z ní teda moc nadšené nebyly, ale pak se nám v ní zalíbilo :-) Abych ale neodbíhala od samotné výstavy. Jessinka stála v postoji jako princezna, na paní rozhodčí radostně mrkala a prostě si blaženě vychutnávala ten pocit důležitosti :-D Jen škoda, že před námi někdo od pejsků drobil na zem piškotky a Jessinka si toho všimla, takže to při chůzi holt bylo znát. Ale VN2 je taky úplně super a na prvním místě byla její vlastní sestřička, takže vítězství zůstalo v rodině :-)) Když jsem šla do kruhu já, tak se panička jenom divila, jak hezky a klidně dneska stojím a jak si pěkně kráčím s ocáskem nahoru. Jednak vím, že si panička chtěla tuhle výstavu užít s radostí a hlavně bez nervíků, a potom jsem taky myslela na všechny ty mňaminy, co mi panička naslibovala. Nakonec jsem si vyběhala CAC a následně i CACIB. Já sice vůbec nechápu, co to je a k čemu to je dobrý, ale panička byla úplně nadšená. Potom jsme se šli všichni projít po výstavišti, nakoupili nové hračky a dobroty a samozřejmě proběhlo i nezbytné focení s medailí a pohárem. S Jessinkou jsme si dokonce mohly jen tak z legrace proběhnout miniparkur agility, který tam byl nachystaný pro případné zájemce. To byla taky super odměna, protože ten pohyb mi na výstavách fakt chybí.

Když jsme přijeli domů, tak se začalo oslavovat. Nejdřív jsem dostala večeři já (talíř plný salámů, sýra, oblíbené papriky atd.) a až potom zbytek naší smečky ;-) Páníčci bouchli šampaňské, ale já jsem si připíjet nechtěla, přece jen ten alkohol tolik nemusím (za to Jessie, ta si dvakrát lokla přímo ze skleničky - po kom ta holka jenom je?). Oslava to byla pořádná, až jsme nakonec všichni usnuli únavou na gauči.

Mějte se hezky a těším se, až se zase uvidíme :-) Pá, Vaše Dennynka

Komentáře

  1. Jessie · 14.09.2007 06:43

    No jo, jsme prostě ségry, to se nezapře :-D Ale když se podíváš na fotky u článku z MVP MB(tyhle fotky patří totiž k článku od Denči), tak uvidíš, že Denča se umí bavit i bez alkoholu. A to panička poslala jen jeden z mnoha "obličejů" :-))

  2. Pepušák · 13.09.2007 22:32

    jakooooooo koukam ze tak jak bumba Jessie tak bumba i Lillynka :-D .. na posledni akcice si tak trosku pochutnala na koktejlku cuba libre :-D

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: