informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 26.02.2007 21:49

souvislosti

Pozdrav z Trutnova -

Oslava narozenin B týmu - V Jičíněvsi se v sobotu 16. dubna 2005...

Boreček: z výletu do Jičíněvse - Napsal jsem vám, jak probíhal náš výlet do...

Deníček maminky Nikolky a B týmu - Ahoj! Rozhodla jsem se, že Vám budu...

Štěňátka jsou na světě - V noci z 24. na 25. února 2004 se mamince...

Kompromitující fotky Niky - Fotky naší malé šampionky v 50. dni březosti.

Boreček: moje třetí narozeniny

Ahoj všichni,

dlouho sem vám sem už nic nenapsal, ale teď sem se rozhod že to napravím. V sobotu sem totiž oslavil už třetí narozeniny a tak prej sem - podle pána - už dospělej pes (a asi bych se podle toho měl chovat nebo co, ale to se mi nechce).

No, ale, protože si nikdo z vás na mý narozky nevzpomněl (kde jsou ty balíčky se šunkou poslaný poštou, no?), tak vám sem jen píšu že jsem si narozky užil hezky - měl jsem spoustu dobrůtek, krásně se proběhal venku (ale srnky sem honit nesměl, ukázali mi je akorát za mřížema a eště je krmili mejma piškotkama!) a večer jsem si zalez do svýho velkýho pelíšku (a pána sem do něj taky pustil).

Jo, a dole se můžete podívat na pár fotek z oslavy, ať všichni vidíte jak sme si to hezky užili a můžete mi tiše (nebo klidně i nahlas) závidět...


 

Komentáře

  1. Pepušák · 26.02.2007 23:25

    No teda Borečku, tomu řikám super servis :))) a taky se připojujem s přáním všeho nej k narozkam, i když opožděně ;-) ... pánici ti vystřihli fakt supr oslavičku :)

  2. Žanetka · 26.02.2007 23:07

    Všechno nejlepší k tvým narozeninám Borečku, sice se neznáme, ale já se klidně přiznám, ty dobroty ti závidim a dost nahlas!!! :o)) Chtěla sem ti poslat kousek masíčka ale moje starší ségra na to přišla a normálně to snědla :o( Ale myslim, že i bez toho masíčka sis to velmi užil :c)

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: