Popis příjezdu na ZKO Hostivař

Na cvičiště ZKO Hostivař, kde se uskuteční 8. pražské setkání bíglů, se dostanete takto:

MHD:

Ze stanice metra Skalka se vydáte kolem supermarketu Albert směrem do sídliště, narazíte na silnici, po které jezdí autobusy (vlevo - dole - je vidět zastávka). Zde zahnete doprava (nahorů) a půjdete podél této silnice až k ostré zatáčce doprava (kousek za zastávkou MHD). Tady odbočíte doleva a projdete mezi garážemi směrem k železničním kolejím (není tam jiná cesta), nejprve podejdete pod velkou silnicí a poté přejdete po můstku přes železniční trať. Za můstkem zahnete vpravo a půjdete po prašné cestě podél kolejí. Tato cesta vás dovede až na cvičiště.

V den konání akce bude trasa od Alberta značena, ale nemůžeme ručit za to, že nějaký "dobrák" značení nestrhá nebo ho neotočí někam úplně jinam

Autem:

Od metra Skalka pojedete dolů na světelnou křižovatku (vlevo je velká budova ČSÚ). Zde oddbočíte vpravo, projedete olkoo hypermarketu Tesco (po levé straně). Přijedete na kruhový objedz, který projedete rovně, dále podjedete viadukt a po chvíli bude vpravo odbočka na panelovou cestu (a měla by tam být šipka "ZKO Hostivař") - sem zabočíte a cesta vás dovede až před cvičiště. Odbočka na panelovou cestu bude v den konání akce ještě označena.

Pro případ, že byste se ztratili, nezapomeňte si někam na papírek napsat naše telefonní čísla - ne že by vám to pomohlo, moc vám neporadíme, ale aspoň nás pobavíte a budeme si mít o čem povídat ;-)