informace

Zadal: Jana Malíková, 24.03.2008 16:06

souvislosti

Druhý den na cestě

7.3.2008 - velký den nalodění na trajekt a příjez na ostrov. Ráno jsem vstávali docela brzo a hned nasedali do auta a pádili dál. Po chvilce se auto zastavilo a nálada uvnitř zhoustla. Paničky byly nervozní - čekala nás náročná veterinární kontrola. Vše dopadlo dobře a načas jsme zase s oblepeným autem stáli na portu a čekali na nalodění. Na lodi si paničky užívají bez nás - my musíme zůstat ležet v klecích a ani se nehnout :o)).

Ale po nastartování auta a rozjezdu (panička hulákala - všichni mě kontrolujte - zde je vše naopak) jsme vyrazili na výlet. Počasí se od rána umoudřilo a my si vyšlápli po anglických útesech na docela dlouhou vycházku. Nikdo z nás nebyl navolno - princule proto, že se hned na začátku procházky vyválela v hovnu :o)) a my protože, jak řekla panička, jsme paka a letět 2 km útesem za námi by nechtěla.

Po vycházce a obídku jsem zase nasedli do auta a jeli směrem Birmingham. Panička již po tréningu z minulého roku vše zvládla a k večeru jsem byli na místě. Ani moc po tom velkým městě nebloudili - jen panička křičela - přes kruháče už nenene :o).

Hotel byl báječný a recepční asi hned pochopila, že jsem pejsci posteloví a paničkám dala pokoj, kde byla postel navíc :o))

No a dojezd - my jsme ho oslavili baštou a poběháním okolo hotelu. Paničky si rozdělaly lahvinku a padly jako mrtvoly :o))

Vaše dopisovatelka Ruba


 

Komentáře

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: