informace

Zadal: Tomáš Kejzlar, 02.10.2006 11:52

souvislosti

Dianka: prázdninové povídání - Dianka nám napsala, jak trávila léto a jak...

Dar: ahoj, zdravím vás! - Pozdrav od našeho dardanose z Teplic a jeho...

Gratulace Diance - Naše Dianka se hned na začátku roku 2006...

Dar: moje nové fotečky - Máme pro vás opět nějaké nové fotečky...

Deníček maminky Nikolky a D týmu - Další štěňátka na světě a s nimi i...

Nice se narodila další štěňátka - Naší Nikolce se v sobotu 2. července 2005...

Kompromitující fotky Niky - Kompromitující fotky naší Niky v...

Dianka: podzimní novinky

S Erikem a se svými páníčky jsem byla v sobotu a v neděli na výletě. V sobotu jsme si zajeli na výstavu do Brna. Tam jsem dostala své první ocenění CAJC a Erik se zde stal Českým šampionem, protože dostal druhé CAC. Výstavu jsme si moc užili. Paní za to, že jsme tak šikovní, nám koupila nová vodítka.

Z výstavy jsme jeli do Dvora Králové. Tady jsme se šli podívat na cvičiště, kde jsme až do večera běhali s jinými pejsky a skákali přes překážky. Domů jsme však nejeli. Unavené nás panička dovedla na hotel a uložila nás do peřin. Ráno jsme opět šli na to cvičiště. Jaké bylo naše překvapení, když jsme tam uviděli naše kamarády bíglíky, kteří přijeli s námi cvičit a závodit. Celý den jsme běhali agility. Erik z Honzou a já se Zdeňkou. Oba jsme měli dva závody. Erik byl ve skupině začátečníků a já jsem běhala se štěňaty. Moc se nám to líbilo a na konec jsme ještě dostali spoustu dobrot a já dokonce létající talíř. Naši páníčkové nás moc chválili, že jsme pašáci, protože Erik prý byl třetí v jednom závodě a já jsem byla dokonce čtvrtá celkově z obou závodů. Paní nám slíbila, že budeme chodit cvičit agility po celý rok. Už se těším, až zase budeme někde závodit.

Všechny Vás pozdravuji.
Vaše Dianka.


 

Komentáře

  1. Bubla · 03.10.2006 23:08

    Ahojky ty moje hvezdo, doufam, ze az se potkame, tak mi ukazes nejake agiliti kousky, rad bych se to take naucil :o)) a jinak na vystave v Brne zacinala moje vystavni kariera take titulem CAJC, no proste jsi se potatila :o))

Vaše jméno*:

E-mailová adresa (nebude zobrazena)*:

Webové stránky*:

Text komentáre*: